Maszyny do ravioli serii RS i RSC
Maszyna do ravioli RS | Maszyna di ravioli RSC |
Seria wydajnych maszyn do produkcji ravioli z dwóch wstęg ciasta o szerokości roboczej 120, 160 i 250 mm.
Maszyny RS pracują w systemie podawania farszu tłokiem. Natomiast maszyna RSC dostępna dla szerokości wstęgi 250 mm ze ślimakowym podawaniem farszu co zapewnia ciągłość pracy - bez przerw na doładowania pojemnika z farszem.
Specyfikacja techniczna maszyn RS
Model | Szerokość wstęgi | Wydajność ravioli | Wydajność tagliatelle | Moc | Wymiary | Waga |
mm | kg/h | kg/h | kW | cm | kg | |
RS 120 | 120 | 40/60 | - | 0,75 | 70x75x175 | 150 |
RS 160 | 160 | 60/80 | - | 0,75 | 70x75x175 | 170 |
RS/TS 160 | 160 | 60/100 | 50/60 | 0,9 | 70x90x175 | 180 |
RS 250 | 250 | 90/120 | - | 1,1 | 95x115x165 | 215 |
RS/TS 250 | 250 | 90/140 | 80/120 | 1,2 | 75x95x175 | 230 |
Specyfikacja techniczna maszyny RSC250
Szerokość wstęgi | 250 mm |
Wydajność | 150/250 kg/h |
Moc zainstalowana | 2,3 kW |
Wymiary | 95x110x190 mm |
Waga | 290 kg |